dimecres, 6 de maig del 2009

FESTA DE LA MUNTANYA VALL DE RIBES


Molt bones amics ;
Us presentem la 1ª edició de la Festa de la Muntaya de la Vall de Ribes . Aquest projecte neix de la mà de Diedre i de l'Unitat de Tacnificació Esportiva , neix de la mà de dos personatges apasionats de l'esport i la natura , neix de la mà del Marc i en Xevi , i cojuntament amb l'inestimable ajuda de l'Ajuntament de Ribes de Freser i tota la gent de la seva vall .
En aquesta primera trobada hem volgut oferir uns activitats centrades en les curses per muntanya , amb una Vertical Race dissabte i un Descens Vertical diumenge , així com també activitats gratuites pels infants i curses adaptades a la seva edad . A més realitzarem un sopar de germanor dissabte al vespre , a la finalització de la Vertical Race i una butifarrada dissabte al migdia , conjuntament amb l'entrega de premis , per acomiadar la festa .

Amb l'ajuda de tots el colaboradors i patrocinadors li donarem continuitat . La nostra intenció es en properes edicions ampliar activitats ; desde una cursa de btt , cursos d'escalada per nens , fira de material d'esport i productes de la vall i més propostes .

La nostra màxima il.lusió es convertir la Festa de la Muntanya i tota la Vall de Ribes e un referent en el calendari per tots els amants de la muntanya , la natura i l'esport .

Agraïr-vos a tots el vostre temps dedicat a escoltar-nos i demanar-vos que ens feu arribar totes les propostes que us semblin a " festivaldelamuntanya@yahoo.es " ; moltes gràcies !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada