dilluns, 27 de juliol del 2009

EL DIA DESPRÈS . . . . .



Per l'organització , el dia desprès es un dia de reflexió , de fi d'etapa i d'inici d'una nova il·lusió . El dia desprès es sinònim de fatiga però també de satisfacció ; fatiga de les moltes i moltes hores trescant la muntanya per que a ningú li faltes l'aigua o es pogués perdre o prendre mal , fatiga desprès de poques , molt poques hores de son .....satisfacció en veure les coses surten , més o menys bé , però surten .....satisfacció en veure reflectida l'alegria en les cares dels corredors .

Des de aquí volem agraïr-vos a tots la vostra participació :

Als corredors , per ser competitius buscant el límit de vosaltres mateixos , per ser respectuosos amb els companys i amb la natura , per ser comprensius davant dels petits entrebancs i canvis de darrera hora , en definitiva per ser ESPORTISTES , amb tot el que la paraula implica . MOLTES GRÀCIES .

Als colaboradors , a tots els que ens heu donat un cop de mà desinteresadament per fer possible que aquesta empresa es realitzés , des de el control de pitrals al control de pas , des de el que marca al que desmarca , des de el que talla la síndria al que brasa les botifarres ......... tots sou igual d'importants , MOLTES GRÀCIES .

A les autoritats , empreses i petits comerços , a tots aquells que habieu cregut en un projecte inedit fins aleshores , a tots aquells que heu vist l'il·lusió de les persones darrera d'un núvol de fum , a tots aquells que no us ha fet por apostar en blanc , MOLTES GRÀCIES .

Des de l'organització no ens queda més que reflexionar per intentar subsanar els errors , que sempre hi han i n'hi hauran , i per intentar millorar de cara l'any vinent , per que tot es pot millorar .


Ens veiem l'any vinent !!!

organització

2 comentaris:

  1. Felicitats! la veritat es que es notava el cansament i els nervis de l'organització, compensat per l'alegria invertida en l'iniciativa. Si aquest any ha estat bé, el proper any ha de ser millor.
    ARRRRREEENCA QUE JA COOOOORREN !!!!!

    ResponElimina
  2. Hola que amb podrieu dir, en el km vertical qui va fer primer en catagoria femenina senior.gràcies

    ResponElimina