dimarts, 21 de juliol del 2009

MODIFICACIONS DE LA SORTIDA KM VERTICAL

Degut a les obres d'acondicionament que s'estan fent al poble hem fet una petita variació en la sortida . La nova localització serà a la FONT DE LA CATERINETA , al costat del Pavelló Esportiu . El servei de guardaroba , dutxa i avituallament ( coca i embotit ) desprès de la cursa el tindreu instalat al mateix Pavelló Esportiu .
L'entrega de pitralls també es trasllada fins el Pavelló Esportiu ; els pitrals finalment es podran recollir a partir de les 16'00h i fins les 17'45h .

L'hora de sortida de la prova de dissabte ( km vertical ) serà finalment a les 18'00h , per no patir tant la forta calor que es prevista per aquest cap de setmana . A les 17'45h devant de la Font de la Caterineta farem la xerrada tècnica per explicar el recorregut i aclarir dubtes .

Per poder-vos refrescar i hidratar correctament hem previst 4 avituallaments : 2 en cursa , 1 al cim del Taga i 1 al poble .

1 comentari:

  1. Es possible apuntarse avui mateix a la sortida? Soc de Vilanova i no m'agradaria fer el viatge i trobarme que ja no puc correr. Moltes gracies

    ResponElimina